Thursday, May 14, 2015

Onnellisuusterapiaa/ Happy Doggy Therapy

Tutkimusten mukaan koiranomistajien mielihyvähormonien taso aivoissa kasvaa, verenpaine laskee ja he ovat terveempiä. Totta on, että eihän sitä pahalla tuulella voi olla, kun on tuollaisen pienen onnellisuuspaketin lähellä.

Hyvää tuulta tuo myös se, että ihmiset hymyilevät lähes poikkeuksetta ollessani Bobbyn kanssa ulkona. Kävelyretkemme ovat hitaita, sillä enemmän kuin joka toinen haluaa jäädä rapsuttamaan Bobbya, mihin hän tietenkin antautuu täysillä. Siinä tulee sitten samalla kuultua nykyisistä ja edesmenneistä lemmikeistä. Erityisen antoisia ovat kohtaamiset vanhusten ja pienten lasten kanssa.

The studies show, that interacting with dogs increases the level of "happy" hormones in brains. It also makes me feel good when walking with Bobby, people without exception, are smiling. We hear stories about their pets, existing and past ones. Especially meetings with older people and kids are the most touching. Both Bobby and I are happy to share some of the Doggy Happiness.

Bobby hierojamestastari. Master of Happy Doggy Massages.
Ensin aloitettiin lempeällä hieronnalla... We started with soft touch massage...
... sitten jatkettiin kovemmilla otteilla.... then we continued with more intense treatment...
Tähän hierontaan kuului myös välipusut. This massage included kisses once in a while.

1 comment:

  1. Oi näyttääpäs rentouttavalta <3 Kyllä Bobbyn kelpaa. Meillä kanssa neidit tykkäävät tälläisestä hömpöttelyterapiasta :)

    ReplyDelete