Sunday, May 31, 2015

Koirapuistossa/ Playing & sleeping

Olemme muutaman kerran käyneet pienten koirien koirapuistoissa, joissa koirat saavat juosta vapaana. Niissäkin tosin usein pienetkin koirat ovat Bobbya isompia ja vahvempia. Bobby kyllä tykkää leikkiä isojenkin koirien kanssa ihan pelottomasti, eilenkin yritti saada yhtä 50 kiloa painavaa mustaa koiraa leikkimään kanssaan... onneksi tämä jörrikkä oli rauhallinen eikä innostunut leikkimään, sillä isot koirat eivät aina ymmärrä ison kokonsa ja painonsa vaikutusta. Kiva kuitenkin että Bobby sai jälleen yhden myönteisen kokemuksen isosta koirasta.

Ei ole kiva pienempänä olla jatkuvasti altavastaavana/ Not always nice to be the smallest
En silti anna periksi vaan sisukkaasti yritän antaa samalla mitalla takaisin/ I am brave and don't give up easily
Annamme Bobbyn aika ajoin kulkea likaisissakin paikoissa luonnossa, kaivaa kuoppia, leikkiä lehtikasoissa ja juosta kurassa, elää siis koiran elämää eikä olla vain nättinä sohvakoirana. Senkin uhalla että pumpulimainen turkki ikäänkuin imee itseensä roskia, kuraa ja pölyä. Harjaamalla turkista lähtee jonkin verran likaa ja silmänaluset pyyhitään päivittäin, mutta silti turkki muuttuu nopeasti harmaaksi. Pesemme Bobbyn kahden viikon välein, mikä ei ole hänen lempipuuhaansa, mutta ei niin kamalaakaan.

Uutuutena kokeilemme Tea Tree shampoota ja hoitoaineitta, sillä pitäisi pysyä punkit loitolla. Punkkeja vastaan Bobby sai lääketabletin, jonka avulla punkkien pitäisi tippua pois verta imiessään.

Suihkun jälkeen kuivattelua/ After showerPentu tarvitsee paljon unta ja sen edun Bobby kyllä hyödyntää täysimääräisesti. Bobbylla on hyvät unenlahjat ja nukkuu melkein missä tahansa. Vaikka keskellä lattiaa, tuolin tai sohvan alla.

Yksi päivätorkkujen lempparipaikoistani/ One of my favorite places to take naps

No comments:

Post a Comment