Saturday, June 20, 2015

Bobby rakastuu/ Bobby's in love

Ajattelimme mennä koirapuistoon peuhaamaan kuralätäköissä ennen juhannussaunaa. Bobbylla on flunssa, ei mitään vakavaa tai tarttuvaa vaan "ärsytystä ylähengitysteissä", johon eläinlääkäri suositteli höyryhengitystä tai saunan jälkilöylyjä. Ja mehän saunotaan. Bobby on tullut mukaan saunaan hetkeksi kun kiuas on jo otettu pois päältä ja ilma on kostea. Hyvin on saunominen maistunut ja itse asiassa Bobby odottaa saunan oven takana malttamattomana omaa saunavuoroaan.

Yllätykseksemme koirapuistossa oli toinenkin juhannuksen viettäjä, iso kultainen noutaja Oona 10 vuotta. Tämä vanha rouva ei hetkeksikään hermostunut, kun Bobby näytti kaikki temppunsa ja sananmukaisesti hyppi Oonan päällä ja yritti saada mukaan leikkiin.

Bobbylla on vastikään hormonit heränneet ja viime aikoina narttujen tuoksut ovat saaneet pikkupennun pään sekaisin. Ja näköjään myös vanhemmat leidit kiinnostavat Bobbya, sellaisia elkeitä nähtiin, mutta Oona ei ollut moksiskaan - antaa pikkupoikien yrittää, näitä on nähty...

Bobby has become aware that he is a boy when there are girls around. He is extremely in love even with the older ladies, as Oona, 10 years old golden retriever. And he does all his best to get her attention.

Bobby was advised by his vet to have a steamy sauna in order to help his sore throat. So we are having mild sauna sessions for Bobby. He loves it.

Jos kutittais vähän täältä... If I tickle little here...
... tai täältä... Or here...
...tai pussaisi tänne... Or kiss her here...
Tai jos seisois päällä... Or stand on her back...
Ja päivän lopuksi saunotaan ja höyryhengitellään. And at the end of the day we had a sauna and relaxed.


No comments:

Post a Comment