Tuesday, January 19, 2016

Loppuloman tunnelmia / The last moments of Bobby's vacation

Kaiken kaikkiaan meillä oli todella antoisa viiden viikon loma. Vähän mietitytti paluu Suomen pakkasiin, onneksi kovimmat -30 asteen pakkaset olivat takana, mutta odotettavissa oli kuitenkin noin -15 asteen pakkasia tuloillalle.

Kerroimme lentohenkilökunnalle että toivottavasti Bobby ei joudu odottelemaan pakkasessa vaan siirretään ruumasta välittömästi sisätiloihin. Kyselimme myös ruuman lämpötilasta, ja meille kerrottiin että se on muutaman asteen viileämpi kuin matkustamossa ja pysyy tasaisena koko matkan ajan. Tieto Bobbysta meni myös lentokapteenille ja sitä kautta yhteys maahenkilöstölle. Näin varmistettiin että Bobby siirretään heti lämpimiin tiloihin.

Saavuttuamme saapuvien matkatavaroiden tilaan, kävelin suoraan tulopalveluihin ja siellähän Herra Bee jo odottikin boksissaan! Bobby kiipesi syliin iloisena jälleennäkemisestä. Ulkona odotti yllätys: lunta ja pakkasta, mikä ei tuntunut Bobbya haittaavan, päinvastoin taas jotain uutta ja jännittävää!

Our 5-week vacation was just great! We worried a bit returning back home where it is freezing cold. But surprisingly - and fortunately - Bobby seemed to be excited about the snow and ice (unlike us humans)!


Oh how I will miss this lovely weather....
...and this spacious terrace to play with my toys...
... and this comfortable sofa to take afternoon naps...
... and one of my favourite cafes to hang around...
Oops - I gained some weight on my holiday....
A clinical examination was required for the petpassport. The vet said Bobby is "perfecto"! :-)
Our lovely neighbour had a delicious surprise for us when we arrvived home late at night....  >3No comments:

Post a Comment