Monday, January 4, 2016

Iltakävelyllä/ An evening walk

Uusi vuosi meni sutjakkaasti. Hieman olimme huolissamme siitä, miten Bobby pärjää ilotulitusten paukkeessa, mutta Herra B ei ollut moksiskaan! Olimme illan pääosin sisällä, mutta kävimme tekemässä normaalit pissalenkit. Itse pelästyin monta kertaa raketin pamahdettua lähellä, mutta Bobby ei tuntunut sitä edes huomaavan.

Yleensä kävelemme täällä Los Cristianoksen kaupungissa. Pienia katuja pitkin, isolla rantabulevardilla ja puistojen nurmikoilla. Maa on yleensä kiiltävää, liukasta laattaa ja paljon portaita. Alkuun Bobby oli ihmeissään ja liukasteli, mutta tottui nopeasti. Myös loma-asunnossamme lattiat ja terassi ovat liukasta laattaa. Bobbyn motoriikka kehittyy ja kynnetkin tuntuvat kuluvan siihen malliin että niitä ei tarvitse leikata yhtä usein kuin kotona.  

Tässä yhtenä iltana kävelimme Las Americaksen suuntaan, iso lomakylä mikä on rakennettu tähän ihan kylkeen. Pidämme enemmän Los Cristianokseksen rauhallisesta tunnelmasta, minkä tekee paikallinen asutus ja pienimuotoisempi turismi. Espanjan kielen suppea sanavarastokin saa hieman täydennystä kun selvittelemme arkisia asioita asuessamme täällä yksityisasunnossa. Meidän pikkuinen "perrito" saa rapsutuksia tämän tästä, ihan kaiken ikäisiltä koiran ystäviltä, ja usein samalla tulee vaihdettua muutama sana ja opittua jotain uutta.

We love staying in Los Cristianos and living among the locals. Tourism is modest compared to the nearby Las Americas. My very limited Spanish has improved with few new words, as people want to stroke our little "perrito" and ask about him.

I can smell the sea air... or is is roasted chicken?
Any good looking doggies out there...?

Hey, here I am... here, right here...!
Sunset view
"Shake it up, Baby"... Let me show you my moves!

No comments:

Post a Comment