Thursday, July 30, 2015

Pentuja ja muita ihmetyksiä / Puppies!

Sateinen ja viileä kesä ei ole meitä haitannut, päin vastoin ilma on raikas ja luonto täynnä mielenkiintoisia hajuja ja otuksia. Lähikaduillakin on paljon mukavia koirakavereita ja iloisia kesäihmisiä. Olemme ulkoilleet paljon ja käyneet vierailuilla kodeissa, joissa on iso piha juosta ja temmeltää vapaana.

Kävimme myös tutustumassa Punahongan kotikenneliin ja ihastuttaviin Walesinspringerspanielin pentuihin. Ajatuksena oli, että Bobby saisi leikkiä pentujen kanssa ja pennut tutustua erirotuiseen pikkukoiraan. Bobby kuitenkin esitti isoa poikaa ja oli enemmän kiinnostunut koiraemosta ja aikuisen nartun tuoksuista. Bobbysta onkin tullut varsinainen hormoonihessu, tytöt kiinnostavat ja saavat pään hyvin helposti sekaisin...

This summer has been quite rainy and chilly. But it doesn't bother us, as it is greener, lighter and warmer than in January, anyways...
 
Voi kun aina olis kesä... I hope this summer never ends..

Oravat ovat ihan lemppariseurattavia, Bobby tarkkailee niitä parvekkeelta ja tämä söpöstys puistossa jäi katselemaan meitä ihan metrin päähän. Bobby likes to follow squirrels and this one liked to follow Bobby too.
Linnut kiinnostavat Bobbya, vaikka varsinainen lintukoira ei olekaan. Birds fascinate Bobby.
Pentuterapiaa seitsemän pikkupennun muodossa... We were lucky to visit these seven week old Welshspringer puppies.
Bobby seuraa äitikoira Tatsia pelonsekaisen ihastuksen vallassa... Bobby fell in love with this mother dog, but she turned him down... Ouch!
What a day - glad to be back home again!


No comments:

Post a Comment