Tuesday, August 4, 2015

Bobby koirakahvilassa/ Bobby at a Dog Café

Meillä oli tänään varsinainen seikkailupäivä. Tarkoitus oli mennä vain lähipuistoon toiveena, että nähtäisiin kivoja koirakavereita. Mutta kaikki kivat ja kiltit koirat taitavat vielä lomailla, sillä tänäänkään ei löydetty yhtään koiraa joka olisi halunnut tutustua Bobbyyn. Pari murinaa saatiin, ja hampaitakin näytettiin. Mutta hyvää kai se tekee tottua siihenkin, että kaikki vaan ei tykkää...

Sitten päätettiin mennä rautatieasemalle katsomaan junia. Bobbya kiinnostaa kaikki kulkuneuvot ja vempaimet, kuten vaikka palo-autot tai ruohonleikkurit - eikös kaikkia pikkupoikia kiinnosta. Juna ei ollut erityisen kiinnostava, enemmän kiinnosti potentiaaliset rapsuttajat, ja kyllähän sieltä pari rapsuttajapikkutyttöä löytyikin. Eli ei ollut turha reissu.

Oma vesipullo meillä oli tietenkin mukana, mutta alkoi tehdä mieli kahvilaan, eikä ihan mihin tahansa, vaan koirakahvilaan. Tassuputiikin koirakahvilassa Bobby sai vesiannoksen lisäksi upean herkkulautasen, ja kyllä vain välipala maistui (säännöstellen kylläkin). Kaikille kuppiloiden pitäjille tiedoksi, että on aina kiva yllätys kun kävelyreitin varrella olevissa ravintoloissa tai jätskikioskeissa on vesiastia tarjolla koirille. Mielellään sitä asioi sellaisissa paikoissa joissa koiratkin huomioidaan.

At a dog café Bobby got a delicious treat plate together with plenty of water. We relaxed, enjoyed our treats and a warm, sunny summer day!

Meidän molempien herkut koirakahvilassa. Our treats at a Dog Café.
Kotimatkalla nautittiin hieman kulttuurista. Some culture treats as well on our way back home.


No comments:

Post a Comment