Sunday, August 30, 2015

Bobby parturissa/ Bobby's new cut!

Olimme iskostaneet mieliimme, että Bolognese-rotua ei kuulu trimmata, joten viimeiseen asti sinnitellen kampasimme Bobbyn turkkia päivittäin jopa pariinkin kertaan, jotta se ei takkuuntuisi. Mutta silti se takkuuntui. Turkin hoitamiseen alkoi mennä yhä enemmän aikaa, ja etenkin nyt pentukarvan alkaessa vaihtua alkoi takkujen selvittämisestä tulla jo rasite meille kaikille. Niinpä päätimme varata ajan trimmaajalle.

Kelpokuonon Sarianna otti heti Bobbyn lempeään ja ammattimaiseen huomaansa. Vähän meitä kyllä jännitti jättää Bobby sinne Petolan takahuoneeseen tunniksi, että mitenköhän se meidän kullannuppu mahtaa pärjätä. Huoli oli täysin turha, sillä takaisin tullessamme meitä odotti reipas ja ennen kaikkea siisti pikkukoira. Sarianna kertoi hämmästellen, että ei ole koskaan nähnyt yhtä hyvin käyttäytyvää koiraa trimmauksessa. Oltiin ylpeitä tietenkin, jotain ollaan sentään tehty oikein.

Olemme kaikki erittäin tyytyväisiä lyhyeen turkkiin, sitä on niin paljon helpompi pitää puhtaanakin. Voi kun saisimme vielä vuotavat silmät kuriin, Bobbyn silmät kun ovat vuotaneet ihan pikkupennusta lähtien. Puhdistan silmänaluset päivittäin ja nyt on menossa uuden ruuan kokeilu, toivottavasti sillä on vaikutusta.

Bolognese is not a breed you are supposed to trim/ groom. But Bobby's coat became so difficult to handle, so we decided to have it cut. And we all love it now, so easy to take care! And it looks good too!?

Iiikk! Ei saa kutittaa! Hey, don't tickle me!
Bobby sai kehuja siitä miten antaa itseään käsitellä. Bobby was so good on a groomer's table.
Tässä jo tukka sekaisin omalla kotisohvalla. The new haircut has already got messy.

Pienestä koirasta tuli vieläkin pienempi. The small one became even smaller.

No comments:

Post a Comment