Saturday, September 12, 2015

Bobbyn kesä/ Bobby's first summer

Kulunut kesä oli ihan mahtava, niin kuin nyt kesät yleensäkin ovat, kuitenkin nyt erilainen kuin ennen, raikas, kiireetön ja kaunis. Yleensä olemme olleet heinäkuun pois Suomesta, mutta nyt "sattuneesta syystä" päätimme jäädä kotimaahan. Olisimmehan voineet jonkun pikkumatkan ottaa Bobbyn kanssa, mutta ajattelimme rauhassa tutustua toisiimme, kotikulmiin ja koirakavereihin, opetella sisäsiisteyttä ja muita perustaitoja.

Yhdessä oleminen ilman erityistä tekemisen pakkoa on lomassa ehkä parasta, toisaalta keksimme uusia jännittäviä retkiä ja tekemistä ihan lähistölläkin. Bobby on kasvanut silmissä, painoa oli 4 kg puoli vuotta täytettyään. Bobby on edelleen hoikka ja siro, uskoisin että korkeus on nyt kutakuinkin saavutettu ja seuraavaksi kasvu tapahtuu luuston ympärillä. Olemme vaihtaneet ruokaa, ja se maistuukin hyvin.

Olemme iloisia, että Bobby on terve ja reipas, todella utelias kaikelle, villi ja vikurikin. Nyt Bobbyn ollessa murrosikäinen (7 kk)  pyrimme pitämään kiinni tietyistä säännöistä, sillä uhittelua, juonittelua ja mielenosoituksiakin on jo nähtävissä...

This summer was good, fresh and relaxing. No long travels this summer, instead getting to know our neighborhood from a dogs perspective. Bobby is healthy and well behaving dog, but as a teenager he tries us in many ways...

Bobby tutustui koirien uimarantaan Ruissalossa. Bobby's on the beach for dogs only.
Uitettu koira. Bobby was not so keen on swimming...
Elokuun helteillä kesken työpäivää on hyvä välillä rentoutua. Lunch break.
Torikauppaakin täytyi välillä käydä valvomassa. Bobby supervises the market place.
Mikään ei ole parempaa kuin tuore vihreä ruoho, Fresh green grass cools down when it gets hot.
Vapaana juoksemista ei voita mikään! Running around free is awesome!


Vesi maistuu paremmalta ulkona kuin kotona sisällä. Ice cream shops kindly offer water for dogs to drink.
Koirakavereita toisiinsa tutustumassa. Bobby's got many new friends.
Förillä ajelua Turusta Åboon. Exciting ferry ride.
Voi kun näitä nurmikoita tulee ikävä, mutta onneksi uusi kesää tulee taas ennemmin tai myöhemmin... Good bye summer, we'll meet again....!   


No comments:

Post a Comment