Sunday, November 15, 2015

Marraskuu/ November

Olemme saaneet nauttia lämpimästä ja kuivasta syksystä poikkeuksellisen pitkään. Emme ole siis vielä kokeneet räntäsateita tai lumisohjoja, vaan lenkin jälkeen on riittänyt tassujen huuhtaisu tai palkkä harjaus/ pyyhkiminen. Muutama sadepäivä on ollut ja niihin varauduimme sadepuvulla. Janutexin kotimainen puuku tuntui meistä hyvältä, sillä siinä on joustava kangas heijastimilla. Kaupassa puvun kokeileminen sujui hyvin, mutta kotona lenkille lähtiessa Bobby menee piiloon puvun nähdessään ja puku päällä jähmettyy paikoilleen kuin patsas. Kun koira on viimein saatu kadulle, se hiipii tovin perässä että eihän kukaan koirakaveri näe, eihän, kunnes kävelee jo vähän reippaammin, mutta ei jää vitkuttelemaan kotiin tuloa.

Tällä sadepuvulla on tarkoitus säästää Bobby turkin kuraantumiselta ja kastumiselta. Suihkuttelu ei ole Bobbyn lempipuuhaa ja aluskarvaton, trimmattu koira palelee hyvin herkästi. Saas nähdä miten meidän käy kun kelit tästä vielä kylmenevät ja muuttuvat sateisemmaksi.

You have to be kidding me... You seriously want me to wear this stupid jump suit?  I  d o n ' t  w a n t  t o  w a l k ! ! !                  
We all love to walk in the Autumn forest - especially when it's dry and sunny... We have been lucky this year, so far...
"I don't know where it came from!"


Bobby outgrew his Sherpa bag but wouldn't like to give it away. "This is mine!"


No comments:

Post a Comment