Sunday, April 19, 2015

Eka pesu/ My first bath

Kaksi viikkoa kaupunkielämää, pihanurmikoilla juoksentelua, takapihojen koluamista ja ruusupuskien tonkimista oli tehnyt puhtaanvalkoisen turkin enemmän tai vähemmän harmaaksi. Tassut on aina pyyhitty sisään tullessa tassupyyhkeellä, mutta nyt oli tarve isompaan pesuun. Suihkuun siis!

Pumpulit korviin, turkki märäksi, Pet Silkin kosteuttavaa shampoota, hyvä huuhtelu ja sitten hoitoainetta ja taas kunnon huuhtelu. Ei tuntunut kivalta, ja koko pentu tärisi pelosta, harmituksesta ja kylmästä.

Bolognesella ei ole aluskarvaa lainkaan, joten suihkun jälkeen tuntuu kylmältä. Kuivasimme Bobbyn pyyhkeillä, mutta emme kuivaimella. Ajattelimme että kuivain olisi ollut liikaa tässä uudessa kokemuksessa. Bobby nukahti välittömästi kun pääsi sohvalle peittojen alle, sen verran energiaa vievä kokemus oli. Turkki oikeni kuivuttuaan hyvin, vaikka emme olleet kammanneet märkänä kuten neuvotaan, mutta olimme kuitenkin kammanneet kunnolla ennen suihkua.

Pöyheän turkin alta paljastui pienen pieni koiruliini. Under the fluffy fur there's a tiny doggy inside.

1 comment:

  1. Voi kun Bobby on pieni ja vaaleanpunainen iho näkyy alta. Vili leikki koko viikonlopun Ryöväskerissä 7v. Bolognese-tytön kanssa. Lumi oli tullut Helsingistä perheensä kanssa kalastusreissulle. Hyvää Islanninmatkaa Bobbyn perheelle!

    ReplyDelete