Wednesday, April 22, 2015

Sukulaisvierailu/ Family visit

Meillä oli muutaman päivän lomareissu varattuna jo ennen kuin oltiin päätetty ottaa Bobby. Kasvattaja lupasi ottaa Bobbyn matkan ajaksi hoitoon, mutta silti meitä mietitytti että miten se nyt sitten parin viikon yhdessäolon  jälkeen pärjää ilman meitä... Taisi huoli olla enemmänkin että miten me pärjätään.

Vietiin siis Bobby Kennel Luminosaan Raumalle hieman haikein mielin. Vaikka toisaalta, salaisena toiveenamme oli, että Bobby oppisi paremmin syömään siellä muitten koirien parissa. Nythän se syöminen on mennyt pelaamiseksi; miltä lautaselta maistuisi tällä kertaa parhaiten, ripoteltaisiinko ruokaa lattialle, vai syötetäänkö kädestä... Ja kostutetaanko ruoka vai maistuisiko kovana, lisätäänkö houkuttimeksi raejuustoa, riisiä vaiko riistaa... Ehkäpä monen koiran huushollissa ei ole aikaa yhtä koiraa paapoa, ja sitäpaitsi voipi olla että ruoka menee sivu suun jos vitkuttelee.

Kaikki huolemme pärjäämisestä kaikkosivat kun pienet pentusisarukset kohtasivat! Isommat koirat olivat menossa mukana sen minkä pärjäsivät. Voi sitä kisaamista ja peuhaamista! Eikä Bobby tainnut edes huomata kun lähdimme...

Minne mahdetaan olla nyt matkalla? Hey guys, where are we going?
Hoh-hoijaa kun haukotuttaa... Feel  like yawning...
Ja välillä venyttelyjä... I like streching myself...
Sisaren ja veljen jälleentapaaminen. Sister and brother reunion...
Pikkupedot vauhdissa! The fast and furious!
      

No comments:

Post a Comment