Saturday, April 11, 2015

Koiran elämää/ Dog's life

Bobby on jo selvästi viikon aikana kasvanut, rohkaistunut ja reipastunut. Ruoka tosin maistuu vaihtelevasti ja olemmekin siitä vähän huolissamme. Olemme yrittäneet keksiä vaihtelua ruokaan, tarjota ruokaa eri tavoin jne. Välillä menee koko annos, välillä ei yhtään.

Ulkona Bobby on päässyt tutustumaan muutamaan pieneen koiraan. Ensimmäinen tuttavuus, kiltti pieni koira, sai Bobbyn pakenemaan uikuttaen kainaloon, mutta nyt leikitään jo iloisesti häntä heiluen koirakavereitten kanssa. Ulkona Bobby on välillä jopa uhkarohkea, saa olla tarkkana minne hän vipeltää. Nurmikolla on kiva juosta, mutta parasta on saada sylistä tarkkailla mitä kaupungilla tapahtuu, vastaanottaa ihailuja ja rapsutuksia.

Bobby has become stronger and brave. We are still worried about the little amount of food he eats. He loves to play and sleep, and most of of all, watch people and getting cuddled.

Tykkään nukkua...
Ja tarkkailla...
Sekä leikkiä...
Jyrsiä metallisia pöydän jalkoja...
Haistella kukkia...
Ja nukkua...


2 comments:

  1. Joko pieni Bobby on tutustunut veden ihmeelliseen maailmaan ja turkin harjaukseen? Joko nukutaan öisin?♥♥♥Vili ja Leena

    ReplyDelete
  2. Tänään oli eka sadepäivä mikä tarkoitti että tassuja piti suihkutella, se sujuikin ihan hyvin, etenkin kun sitä tassupyyhettä on hauska retuuttaa. Turkkia harjataan joka päivä, sekin sujuu aika hyvin, mutta silmäveden laitto onkin sitten jo toinen juttu... Öisin nukutaan, mutta heti kyllä ollaan valmiina kun makuuhuoneesta porukat herää...

    ReplyDelete