Sunday, December 20, 2015

Bobbyn lomahommia/ Bobby's holiday routines

Rutiinit lähtivät pyörimään itsekseen. Alkuun heräsimme (lue: Bobby heräsi) aamukävelylle kello kuuden aikoihin, nyt viikon lomailun jälkeen saatamme herätä vasta seitsemän ja kahdeksan välillä. Noin tunnin kävelyn jälkeen aamupala ja lepoa. Keskipäivällä käydään lyhyellä pissalenkillä varjoisilla kaduilla ja sen jälkeen Bobby saa 4 Legs -maitohappobakteerinsa sekoitettuna pieneen määrään märkäruokaa. Sitten leikitään ja levätään, ihmiset käyvät urheilemassa ja ostoksilla vuoron perään.

Myöhemmin iltapäivällä, noin klo viiden aikoihin, tehdään taas kävelyreissu jonka jälkeen onkin iltaruuan aika. Meillä on mukana tutut Acanan kuivamuonaa ja Berkleyn märkäruuat. Välillä Bobbya hemmotellaan extra-herkuilla, esim. meidän korttelin tapaspaikan omistaja antaa Bobbylle tuoreita kinkun siivuja aina ohi mennessämme. Ohittamista ei kyllä voi olla huomaamatta, sen verran Bobbya tuore kinkun haju kuumottaa. Bobby kiittää esittämällä karhua, "el oso", ja kävelee kahdella jalalla.

Viimeiseksi illalla kuljeskellaan rantabulevardeilla ja tutustutaan koirakavereihin. Sitten harjataan päivän pölyt pois ja huuhdellaan jalat ennen kuin mennään nukkumaan. Sänky meillä on täällä hieman pienempi kuin kotona, mutta kyllä me siihen kaikki hyvin mahdutaan.

Bobby is enjoying his time in Tenerife. We take it easy and stay in shade when it's the hottest time of the day. Other times of the day we do long walks, play, meet other dogs and rest. Bobby is a regular guest in the nearby tapas bar where he gets his special tapas, fresh ham. In turn he entertains the guests and the owner.

"Katson autiota hiekkarantaa..."/ Early morning walk by the beach is one of our daily routines

Still quiet early in the morning

"Who put this sign in my garden?"

No comments:

Post a Comment